ISBN: 978-84-9034-352-4 · Pàgines: 160 · Il·lustracions: 70 · Mides: 20 x 27 cm · Enquadernació: Rústica amb solapes
Un bon vermut es pot acompanyar amb un munt de diferents petits plats: des de tapes fredes i pintxos, fins a cassoletes, truites i empanades, entre molts d'altres.
Sobre l'autor: Toni Monné és periodista i ha estat sempre vinculat en diferents publicacions de cuina i gastronomia. Va fundar i va dirigir durant més de deu anys dues de les revistes de cuina més venudes a Espanya ("Cocina Fácil" i "Comer Bien"). També ha dirigit la revista "Lecturas Especial Cocina", la col·lecció de minillibres "Con Mucho Gusto" i ha estat assessor editorial de "Comer y Beber".
Xabier Mendiola és l’autor de "Barcelona gastronomía y cocina" i coautor dels llibres "Emoción en el plato", "Del huerto a la mesa", "Del bosque a la mesa", "Quesos y Paisajes", "Los mejores bocadillos del mundo" i "Pica-Pica", publicat també a Cossetània.
Llegeix mésMostrar menys
Deixeu una ressenya