L’aparador de truites és interminable. Truites amb verdures, peixos, formatges, embotits, pasta, arròs... Truites de sempre, de les nostres àvies, de pagès, recuperades del receptari tradicional popular. Truites que s’han fet famoses als països més exòtics dels cinc continents. Truites dolces per acabar els àpats amb unes postres delicioses i originals. Idees fàcils i senzilles per canviar el look de la truita nostra de cada dia, la recepta més sovintejada i entranyable de la cuina familiar.

Truites amb verdures, hortalisses i bolets · Truites amb pasta, arròs i llegums · Truites amb formatges, tofu i fruits secs · Truites amb peixos i mariscs · Truites amb carns i embotits · Truites del món · Truites dolces

“Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat”
Fotografia de: María Ángeles Torres Padilla
ISBN: 978-84-9034-345-6
Nombre de pàgines: 112
Nombre d'il·lustracions: 28
Mides: 23 x 17,5 cm
Enquadernació: tapa dura
Data primera edició: febrer del 2016
Llegeix mésMostrar menys
Deixeu una ressenya