Cada anyada de Brima és única i irrepetible. És una porta que t’obre a un món ple de nous gustos i aromes que desperten sensacions exepcionals als paladars més selectes.
BRIMA
Collit a mitjans de novembre, es premsa delicadament amb premsa vertical i fermenta en barrica de roure. Posteriorment segueix l’envelliment en tina i ampolla.
NOTA DE TAST
Vi dolç natural de podridura noble, d’un color ataronjat brillant i intens, amb aromes de flors de mandariner, i amb sabors de mel, avellanes i fruita madura com les orellanes. El seu pas en boca és suau, golós i agradable i fresc, amb una marcada acidesa que ens convida a degustar-lo de nou.
Productor: Eudald Massana Noya.
Varietat: Viogner.
Terrer: Vinyes pròpies d'agricultura ecològica situades a Subirats.
D.O.: Penedès.
Tipus d’ampolla: Oslo 50cl.
Grau alcohòlic: 11.5º
Segell de qualitat del CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica).
Llegeix mésMostrar menys
Deixeu una ressenya