De llarga tradició en l’elaboració de licors, el més conegut dels quals és el Gran Licor Aromes de Montserrat, a l’Abadia de Montserrat varen començar a elaborar ratafia als anys quaranta del segle passat a la seva masia de Can Castells a Esparreguera. Des del 2011 la producció es fa a la fàbrica d’Anís del Mono a Badalona. Seguint la mateixa fórmula original basada en la riquesa botànica de l’entorn del monestir, la Ratafia de Montserrat incorpora destil·lats de les plantes aromàtiques a la maceració de les nous verdes.
Format: Botella de 70 cl
Graduació: 26% Vol. Alcohol
Per la maceració hidroalcohòlica de nous verdes i plantes aromàtiques envellides de forma natural en botes de roure, neix aquest licor dolç, de sabor molt característic, llegat de les centenàries masies catalanes. Ideal per acompanyar postres o dolços.
Llegeix mésMostrar menys
14 altres productes de la mateixa categoria:
Clients que han comprat aquest producte també han comprat:
(1)
Ratafia de Montserrat elaborada segons la recepta original dels monjos benedictins de L'Abadia de Montserrat. Fruit de la maceració hidroalcohòlica de nous verdes i plantes aromàtiques envellides de forma natural en botes de roure, neix aquest licor dolç, de sabor molt característic.
Deixeu una ressenya