Càntir 2020 André Ricard

El càntir 2020 de la 70 Festa del Càntir d'Argentona és un càntir del prestigiós dissenyador André Ricard, un dels referents del disseny de casa nostra.

Fet artesanalment de ceràmica esmaltada.
Cada càntir es lliura amb la seva caixa individual personalitzada.

Mides:
30 x 19 x 8 cm.

Llegeix mésMostrar menys
49,90 €
Exhaurit
Aviseu-me quan estigui disponible
3 Ressenyes
Afegir a la llista de desitjos
Descripció
"Dissenyar significa dotar els objectes de la nostra vida quotidiana de les formes més sensates i simples perquè compleixin òptimament la funció a la qual se'ls destina. Amb aquest disseny he volgut anar a la síntesi del càntir, integrant al màxim tots els elements funcionals, com els dos brocs i la nansa, tot recuperant elements tradicionals com el fang porós que permet al càntir refrescar l’aigua per transpiració i el vernís verd de dalt, rematat amb una sòbria nansa. El doble bisell de la part superior del càntir recorda l’escot d’un vestit que, amb les seves formes esveltes i les corbes orgàniques, li dona al disseny un caire més femení". André Ricard.

Edita: Museu del Càntir i Amics del Museu del Càntir.
Disseny: André Ricard. Producció: Gómez y Gómez Artesanos.

André Ricard Sala (Barcelona, 1929). Pioner del disseny industrial del nostre país, ha contribuït al desenvolupament social i empresarial d'aquesta disciplina al país. Els seus projectes han perseguit la millora funcional dels objectes d'ús quotidià: estris, aparells o envasos, entenent el disseny com una ètica de la utilitat. Entre els seus dissenys més destacats s’hi compten la torxa dels JJ. OO. Barcelona 92 i el peveter de la flama olímpica del Musée Olympique de Lausanne (Suïssa). Ha estat president i directiu de nombroses institucions vinculades al disseny i distingit amb nombrosos premis, entre els que cal destacar: Premi Nacional de Disseny, Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, Ordre Olympique del Comitè Olímpic Internacional i Chevalier des Arts et des Lettres per França, entre d’altres.

Llegeix mésMostrar menys
Detalls del producte
Ressenyes(3)
Qualificació global
4.7
3 Ressenyes
Qualitat
(4.7)
Al no estar esmaltado el interior no es una pieza para usar con las propiedades que da un botijo de refrescar el agua , es la única causa por la que no doy 5 estrellas. Sería mejor esmaltado solo por fuera como se ve.

Deixeu una ressenya

  • Qualitat:
Pujar imatges:
Deixeu imatges aquí o feu clic per penjar-les.
5 altres productes de la mateixa categoria:
49,90 €
(1)
El càntir 2019 de la 69 Festa del Càntir d'Argentona és un càntir del prestigiós dissenyador Miguel Milá, un dels referents del disseny de casa nostra.Fet artesanalment de ceràmica pisa esmaltada. Mides: 29 x 18 x 8 cm.
49,90 €
(1)
Càntirnplora parteix del concepte bàsic del càntir però amb la forma plana i rodona d'una cantimplora. Un disseny original dels arquitectes Joan Cruanyes i Carles Bassó amb la col·laboració de Pol Cruanyes. Ceràmica...
Clients que han comprat aquest producte també han comprat:
24,00 €
HAT és un portaespelmes inspirat en un alegre barret de copa clàssic, tribut a l’artesania industrial i al caràcter mediterrani del nostre territori. Inclou cilindre de vidre i espelma.Disponible en 6 acabats.
49,90 €
(1)
El càntir 2019 de la 69 Festa del Càntir d'Argentona és un càntir del prestigiós dissenyador Miguel Milá, un dels referents del disseny de casa nostra.Fet artesanalment de ceràmica pisa esmaltada. Mides: 29 x 18 x 8 cm.
Vist recentment
49,90 €
(3)
El càntir 2020 de la 70 Festa del Càntir d'Argentona és un càntir del prestigiós dissenyador André Ricard, un dels referents del disseny de casa nostra.Fet artesanalment de ceràmica esmaltada. Cada càntir es lliura...

Idiomes

Menu

  • Telèfon
    Correu electrònic
    info@oniricat.cat
    Adreça postal (oficines)
    Cadis, 6 - 08911 Badalona Barcelona

Creeu un compte gratuït per utilitzar les llistes de desitjos.

Inicia sessió

Inicieu la sessió primer.

Iniciar sessió